DATASAMORDNARE

Vi söker datasamordnare

Datasamordnare

Som datasamordnare är din huvuduppgift att se till att all teknisk dokumentation lagras elektroniskt och tillgängliggörs. Du kommer även arbeta med informations- och leveranshantering samt kontinuerlig uppföljning vad gäller riktlinjer och processer inom aktuellt projekt. Du skall vara strukturerad och noggrann samt ha förståelse för de olika delar som byggprocessen innebär. Det är även viktigt att prioritera i vilken ordning saker skall utföras. En hög datamognad underlättar arbetsuppgifterna. Teknisk utbildning, till exempel ingenjör, eller motsvarande arbetslivserfarenhet är ett krav. En datasamordnare håller kontinuerlig kontakt med projektörerna och entreprenörerna från projektets start till slut. Uppdraget kräver därför god social kompetens och kommunikativ förmåga. Allt detta är kriterier på vilka vi mäter våra datasamordnare inom Dalco Konsult.

Krav på erfarenhet

För att arbeta som datasamordnare är mycket goda kunskaper i Officepaketet ett måste. Tidigare arbete med datasamordning och leveranshantering i minst ett större multidisciplinärt infrastrukturprojekt är också ett krav. Likaså teknisk utbildning, till exempel ingenjör, eller motsvarande arbetslivserfarenhet.

Meriterande erfarenhet

Det är meriterande om du har erfarenhet av att ta fram och implementera datasamordningsrutiner och tidigare har arbetat på beställarsidan i projekteringsuppdag. Erfarenheter inom CAD verktyg och samgransknings verktyg såsom Autocad, Revit, Bently, Naviswork är också meriterande.

Centrala kompetenser

Strukturerad
Datakunnig
Administrativ
Kommunikativ