PROJEKTINGENJÖR

Vi söker projektingenjörer

Projektingenjör

Som projektingenjör hos Dalco Konsult arbetar du med spännande projekt inom järnvåg eller flyg på konsultbasis. Uppdragen kräver en god teknisk förmåga och kan ibland innebära arbete under nattetid. Du kommer arbeta i projekt med till exempel ekonomi, entreprenadjuridik, riskhantering, kvalitetssäkring och dokumenthanteringssystem. Du bör ha god samarbetsförmåga och duktig på personlig planering. I vissa fall kan du förväntas hålla i möten med intressenter eller uppdragsgivare på svenska eller engelska varför goda kunskaper i båda språken i såväl tal som skrift behövs.

En projektingenjör håller kontakt med flera inblandade parter i olika projekt och bör vara utåtriktad och affärsmässig samt professionell i mötessammanhang med myndigheter och andra berörda parter. Allt som oftast krävs körkort med minst behörighet B när du arbetar som projektingenjör.

Krav på erfarenhet

För att arbeta som projektingenjör är högskoleutbildning inom till exempel samhällsbyggnad, elektroteknik, väg eller annan relevant utbildning ett krav. Vidareutbildning ges i de sammanhang det krävs. Mycket goda kunskaper i Microsoft Officepaketets olika program är också ett måste. Tidigare arbete efter examen som entreprenör eller på beställarsidan krävs.

Meriterande erfarenhet

Det är meriterande om du har erfarenhet i projektform. Det är också meriterande om du är målinriktad och har ett stort ansvarstagande. Erfarenhet av att föra protokoll är bra då det kan vara aktuellt i mötessammanhang.

Centrala kompetenser

Riskhantering
Språkkunskaper
Datakunnig
Samarbetsförmåga